چه قسمتى از گوسفند لذیذتر است؟
سلیمان فروتن کیا | پنجشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۳، ۰۸:۴۴ ق.ظ
در زمان امام حسن عسکرى صلوات اللّه علیه دو نفر به نام هاى احمد و عبّاس با یکدیگر درباره گوشت مشاجره کردند که کدام قسمت گوشت گوسفند لذیذتر و سالمتر است، که به
نتیجه نرسیدیم، ناگهان خادم حضرت ابومحمّد، امام حسن عسکرى (علیه السلام) بر ما وارد شد و بدون آن که ما سخنى بگوئیم و
یا سؤالى کرده باشیم ، خادم حضرت قطعه گوشت گوسفندى که کِتف و دست حیوان بود از
جلوى ما برداشت و گفت :مولایم فرمود: آن قسمتى که نزدیک به سر و گردن باشد، سالمتر
و لذیذتر است و آغشته به امراض نمى باشد، و امّا ران را نصیحت نمود که حتى الامکان
استفاده نشود.
احمد گوید، امام (علیه السلام) بدون آن که ما سؤالى کرده باشیم و یا پیامى داده باشیم، در جریان امور
قرار داشت و براى تقویت قلوب و از بین بردن هر گونه شکّى پاسخ ما را مطرح فرمود و
رفع مشاجره گردید.
هدایة الکبرى
خصیبى، ص 332.
هدایة الکبرى خصیبى، ص 332.